My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Monday, 18 May 2009

~TatauNakTulisTajukApe...huhu~





Swonok!!!...Dah habis marking exam paper!!...yeay!!!...150 papers je sumenye utk 3 codes.. mmg la mcm  sikit....tapi BIO paper kan, especially budak degree, kene  jawab esei, tulis 3 page, isik ade la setgh page je...tulisan mcm tulisan doktor...siyes pening...huhu.. Alhamdulillah dah habis pun...huhu...tp pasni bz je jugak lg... starting tomorrow until saturday ade kursus dkt Ilqam...dah la amal kawin sabtu tu....maybe trpkse dtg lmbat..hope cpt la habis...huhu...exam pnye meeting pun belum start lg... kene attend utk 2 program coz ajar bdk2 foot tech gak...sungguh mls...huhu

Lupe lak nk cite, sonok gak coz dah pegi perhentian for the 2nd time with my fellow colleagues..the trip was a blast...sgt fun n x cukup hari..huhu..mekaseh k anum, atiyyah n najua coz ikut kite gi bercuti...dah tensen dh pale hutak time tu coz x pegi lg brcuti lps hbs master...mekaseh gak kat kwn2 ayah yg mnjage kami dgn hebatnye kat perhentian n kelantan...mekaseh jugak pd jerung, penyu, nemo n sume ikan2 yg memunculkn diri ketike sy snorkeling... Len kali sy diving pulak yer...cpt sket pnut habis kursus!!...huhuh... Make skrg ini tgh melalui proses pengelupasan kulit yg hitam legam krn terkene sunburn (jgn risau, masih cumil...hoho)...

Ape lg crite eh..hurm...hari Jumaat lps sudah tonton Angel & Demon, sgt suke sbb lebey krg buku je....sgt suku bace buku itu compare to da vinci code..



Alar, ibu sudah panggil utk mkn mlm...Later!! :)