My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Friday, 20 April 2007

Dilemma...huhu

Alhamdulillah...dah dapat offer from all three uni yg aku apply. One in Northern Ireland, one in Scotland and one in England. So, currently waiting for the Head of Biology Programme in UiTM to decide which uni is better.

But, kalau according to the ranking, the uni in Scotland is one of the best uni in the world and the modules pun teratur sket. Tapi program dekat Exeter (England) mcm seronok gak even maybe akan ade kelam-kabut sket...huhu...

Neway, doakan aku yer kwn2....I'll post again later...tata

Thursday, 5 April 2007

Dah dpt surat TPM!!!

Alhamdulillah....
dah dapat pun surat scholar TPM last friday....
dapat further study oversea, ausie or UK...
tp aku mintak uk le kot coz dkt ausie xde pun course yg aku nak...
kene amik coursework, so uk je la ade...



sekarang nih aku dah apply 3 uni...exeter n belfast dah bg email offer, tp belum official lagi la...later br diorg anta kat umah...
edinburgh lak diorg suruh anta letter of motivation...dah seminggu lebey dah...nx week kene anta..tp aku x buat2 lagi...xde idea...huhuhu...
kalo jadi, insyaAllah bln 9 aku gi la mane2 tempt aku dpt...



tp tuh la...byk lagi bende kene settle...borang penerimaan pun tak terisi lagi...huhuhu..rabu dpn kene anta..suke tul tangguh...



ape pun..korang doakan aku ek...
nk baring jap b4 gi tusiyen...flu la...
papai...