My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Monday, 25 January 2010

I'm freaking out!...

Okay...I'm having a massive panic attack... Today's is Monday, and I'm gonna be a wife in about 4 days time. I'm dead!..huhu..not really worried about the wifey thingy..but more to the event where I might have to NOT being myself for a while although I believe I can't control myself and will show my true colour which will cause a major embarrassment to myself (Nauzubillah though...huhu)...

However, I'm most worried the guests might find any inadequatency towards anything (be it food, ambience, timing, etc) on the day of the event. Again, I pray to Allah, this will not happen ( but seriously, this is what I'm worried most!..huhu)

Saye hanye akan cuti for two days (thursday & friday..sian saye...huhu)..I'll be working again on Monday with inai merah di jari jemari yang sudah pastinye akan menimbulkan bunyi seperti 'phheewiitt', 'waaaahh', 'tahniaaahhh..tahniaaah..', 'nape baju tu kawin ko mcm x seswai je dgn badan ko', or 'macam mane first night?..', dan lain2 bunyi lagik dari colleagues & students (ah..malunye...di harap mereke akan sgt cool on that monday dan spt amnesia atau hanye diam tidak bertanye ape2....)..huhuhu

It's 1.45 am in the morning, so gotta sleep .. (but after I could find my pen drive (mane la aku campak bnde alah itttuuu!) and print some stuffs, and play 'ulat gedik' for 2-3 rounds....)....

Kawan2....sila la doakan saye eh...dan sila la dtg ke knduri sy itu...sekian...huhuhu

Thursday, 7 January 2010

Saya nak kawin..jemput la datang... ;)

Camat tahun baru sume...

Khas kpd kawan2/junior2/adik2/akak2/abg2 di blog yg takde friendster or facebook aku...

di kesempatan ini (chewah!), nak la jemput korang2 sume datang majlis saya

Tarikh: 30 januari 2010
Tempat: Pusat Komuniti Bandar Menjalara, Kepong 52200, KL

make, sudilah kirenye bagi alamat untuk penghantaran kad...huhuhu...

siyes, jemput ar dtg..jgn malu2..meh alamat ye...