My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Thursday, 7 January 2010

Saya nak kawin..jemput la datang... ;)

Camat tahun baru sume...

Khas kpd kawan2/junior2/adik2/akak2/abg2 di blog yg takde friendster or facebook aku...

di kesempatan ini (chewah!), nak la jemput korang2 sume datang majlis saya

Tarikh: 30 januari 2010
Tempat: Pusat Komuniti Bandar Menjalara, Kepong 52200, KL

make, sudilah kirenye bagi alamat untuk penghantaran kad...huhuhu...

siyes, jemput ar dtg..jgn malu2..meh alamat ye...

8 comments:

johanna said...

kak nadot
heheheheh

nk kad kawin

Johanna @ hajar Ali
A-6-5 Pangsapuri Bandar TAsik Selatan
Bandar TAsik Selatan
57000. KL


weeee~~ :)

nadot83 said...

johanna??!!..hohohoh...
ok ok...tggu kad eh....pastu wajib dtg tau!!... ajak yg len skali eh...hihi...jemput, jmput... :)

aizuddin said...

insyaAllah! Moga ALlah berkati kau!

nadot83 said...

datang ye din!...mekaseh mekaseh...doakan aku byk2 eh..takut...hohoho

aizuddin said...

insyaAllah Nadot. Orang lain best jer kawin...ko plak takut!

nadot83 said...

aku x pk bnde2 yg best lg din... (best ke?..hoho)..aku takut dok pikir tetamu tak puas hati ke dgn layanan tuan umah, makanan x cukup, baju terkoyak dan lain-lain...

doakan sume berjln lancar eh..huhuhu

jue a said...

kak dot comel kiut dah nak kawen dah die..
nak pi jugak wedding akak umah sekangkang kera je jauhnye, tak sampai ati nak suruh kak dot hantar kad..haha

nadot83 said...

hahahaha...

takpe ar...kalo jue a nak kad, akak anta je...kat pusat komuniti tau, bkn umah...lg la sekangkang kera dr smakl.. ajakkan kwn2 lain jue a...spt azura, fathihah, hidayati dan sume2 la batch korang yg korang still kontek eh..eh..eh.. :)

datang eh!! :)