My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Monday, 25 January 2010

I'm freaking out!...

Okay...I'm having a massive panic attack... Today's is Monday, and I'm gonna be a wife in about 4 days time. I'm dead!..huhu..not really worried about the wifey thingy..but more to the event where I might have to NOT being myself for a while although I believe I can't control myself and will show my true colour which will cause a major embarrassment to myself (Nauzubillah though...huhu)...

However, I'm most worried the guests might find any inadequatency towards anything (be it food, ambience, timing, etc) on the day of the event. Again, I pray to Allah, this will not happen ( but seriously, this is what I'm worried most!..huhu)

Saye hanye akan cuti for two days (thursday & friday..sian saye...huhu)..I'll be working again on Monday with inai merah di jari jemari yang sudah pastinye akan menimbulkan bunyi seperti 'phheewiitt', 'waaaahh', 'tahniaaahhh..tahniaaah..', 'nape baju tu kawin ko mcm x seswai je dgn badan ko', or 'macam mane first night?..', dan lain2 bunyi lagik dari colleagues & students (ah..malunye...di harap mereke akan sgt cool on that monday dan spt amnesia atau hanye diam tidak bertanye ape2....)..huhuhu

It's 1.45 am in the morning, so gotta sleep .. (but after I could find my pen drive (mane la aku campak bnde alah itttuuu!) and print some stuffs, and play 'ulat gedik' for 2-3 rounds....)....

Kawan2....sila la doakan saye eh...dan sila la dtg ke knduri sy itu...sekian...huhuhu

6 comments:

Nadia said...

dot, relax dot. insya-allah semua ok tu. org doa dari sini k. huhuhu sedey tak dpt makan nasi kenduri nadot. :(

izza said...

ahahahahah.. beb aku paham perasaan ko. serabut bfo majlis - takut orang kata tak sedap, tabest bagai (ye mmg bukan perasaan menjadi seorang istri yg ditakutkan hahaha) and perasaan masuk opis sesudah majlis dgn inai merah pekat di jari ittew!

muka aku merah kelabu biru kena sakat dgn student ok! so gudlak miss nadot.. iAllah kami sampai sabtu nanti!! ;)

nadot83 said...

ye Puan Izza...mekaseh kerane memahami...hohoho...student tu yg aku x leh blah...mase bg kad dlm dewan kuliah tu pun, rase muke aku yg x penah blushing ni merah panas semacam kene sorak, camne la bile naik balik ngajor...trase nak cuti 1 semester bg sume org lupe...hohoho...

ok...ajakkan kwn2 lain eh...thanks! :)

kakteh said...

hehe...cuak nyer dia..ngeh3~

bese la..kalo dok pikir psl org lain mmg susah hati.. tape..buat je semampu kita.. insyaAllah dia tolong kalau niat kita betul...

tggu daku pulang ha... ^.^

jue a said...

kak dot yang comel ittew!

saya tak dapat gi pulak wed kak dot koz balik kampung.huhu..anyway good luck semoga majlis semeeeeee berjalan dengan lancar dan jayanya! yehha! u can do it!

suenaziran said...

xsabar nk tgk ko kat pelamin..huhuhu..tggu kedatangan kami anak beranak..mmg x best perasaan menunggu ari tersebut sbb mcm2 kena pikir utk majlis yg hanye utk bbrp jam itu..insya Allah sumenye akan berjalan lancar darling..