My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Wednesday, 28 September 2011

My Nawfal - 3 bulan sudaahh! =)

MY NAWFAL
Lame tak update blog. so here's the latest pic of my Nawfal taken last night at 11 pm mcm tu. Dia dah tido b4 tu, then bgn minum n ganti pampers. Dia kene pakai tebal2 coz mommy dia couldn't sleep without aircond. Rasenye Nawfal mcm tu jugak je..haiishh...

Anyway, he's 3 months 7 days today. Masa cucuk 2 days ago, berat baby adalah 6 kg. Even though tidak berapa tembam, tapi asal naik dengan sehat, mommy ok saje..nak wat mcm mane, dah ada genetik daddy skali, haruslah tinggi n kurang gemuk... tp naik kat peha, make mommy simpulkan nawfal adalah pear shape spt mommy... jgn gemuk time besar sudah, nampak sgt punggung besar nnt...hohoho..

tp kata daddy, punggung besar kuat lari.. x kesah la mcm ne..asal baby Nawfal sihat...

Mommy & Daddy sayang Nawfal sangat!...