My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Friday, 16 September 2005

penatnye...

Penat sangat sekarang ni....tatau nape...maybe baru habis keje as examination attendant kat UTAR kot...then banyak assignment lg walaupun x la banyak sgt sbnrnye..(dah mrepek dah..pening...)... x semangat dah la nak stadi...bosan gile...dua-dua kelas lak tumbuhan...tensen lak rase...
Dah nak habis blajar nih kot...tuh yg stress sket...nak kene pikir ape nk buat bile habis, nak kene result bagus although x byk perubahan pun kat pngk coz 2 subjek je...ntah la...

Mase mude2 dulu ( 1st year la..), x penah lekat kat bilik malam2. Midnite je, kuar lepak dgn kwn2, subuh baru balik, then tido 2-3 jam, gi kelas....dah tua nih ( 3rd - 4th yr nih la...), serius x larat dah wat mcm tuh...suke lepak bilik je...sangat syg kalo tido lambat...Rindu gak zaman mude2 dulu...buat je skati x kisah org kate....Tapi, best mane pun, aku tak penah teringin nak balik zaman tuh...stakat ingat je, senyum sorg2, ok la...yer ar...giler result teruk time tuh...skrg insaf sket dah.....
X paham nape org yg dari 1st yr sampai final yr result teruk tp x nak blajar sgt, byk suke2 je...maybe diorg pk keje sgt berlambak, or parents kaye, or mmg suke nyusahkan org time besar nnt, or x matured lg pemikiran, or x pk mase dpn. Sangat kesian...

Arggghh...cakap mrepek lg...x leh berpikir dah...nk tido la...zzzzzzzz

0 comments: