My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Thursday, 2 February 2006

Sepupu tunang...

"Shared joy is a double joy; shared sorrow is a half sorrow" - Swedish Proverb
___________________________________________________________________

On 29th of Jan 2006 - Chinese New Year, sepupu aku- my age, bertunang...so since Jumaat lagi, aku dah lepak kg, tido 3 mlm kat kg - perkare yg agak mengejutkan utk sedare2 aku coz last aku tido lame giler kat kg mase sek rendah ar...

She did all the hantaran herself - 13 dulang berbalas 11 (my mom tolong dgn sirih junjung) kerje aku habiskn sweets dgn choc yg berlebey...huhu, theme color-krim keemasan..agak sweet  la...suke tgk...My cuz pakai baju kaler merah yg jenis sari songket..murah je, x beriye sgt..tp nmpk mcm org nk kawin la gak coz mcm kain songket....make up pun, kwn2 die je tolong, x yah nk upah org...kire suke la coz simple giler...


                                                    P1290684


                                                Ni la hantaran dari belah perempuan nak bg kat laki.....



Actually, sepupu aku ni nak cube nampakkn lg simple kenduri ni, tp disbbkan sedare kitorg yg ramai giler (cicit nenek aku je dah 20 org - plg bsr form 4), nampak sgt meriah la kenduri ni, mcm kawin pun ade...ditambah lg dengan family pihak lelaki yg ramai gak dtg (laki ni anak sulung so famili die dr s'pore pun trn tgk).

Aku mmg target nk kawin 28 n tunang kejap je...tp bile tgk sepupu aku tunang rase seronok lak, nak rase gak...bkn sbb ape sgt, tp sbb dp barang hantaran n melawa sket je...huhu... Neway, diorg plan ikat for 1-2 tahun and i wish 'em kekal sampai akhir hayat...amiinnn...

                                                  P1290687_1


                                        Dgn Mak2 sedare,spupu2,anak2 sedare mase pihak laki tgh mkn..

0 comments: