My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Thursday, 29 January 2009

Badminton day out...hoho

Hari ni merupakan hari yang sungguh sihat bagi aku. Selepas 87 tahun tidak bermain badminton, petang tadi, aku, dude, kakcik dan Afiq telah bermain badminton di dewan komuniti belakang rumah aku. Bayaran untuk sewa court adalah rm8 sejam. Kerja-kerja menempah dewan, telah diserahkan kepada Dude...huhu

Sebelum saya terlupa, saya ingin meminta maaf kepada Yah... Betul, selain daripada kerana kau bekerja pada hari ini (aku cuti, dude amik half day..hoho), aku adalah segan utk mengganggu ko pada hari weekdays kerana aku assume (ye, ko x ske aku assume), ko perlu memasak atau menjage anak...hohoho..sorry ye yah...hehehe

Penat nye membuat ayat begini... ok, so, we booked the court for an hour from 6pm - 7pm. The court next to us was used by Cikgu Kuzailan, my primary school teacher. He, obviously la x kenal aku, lg pun mmg dia x penah ajar aku. But he looks just like before (except some excess fats on his stomach..hoho).

I found out that this game couldnt help me lose my weight. Ye lar, even the shuttle cock jatuh at my side, dude of afiq or kakcik yg kene ambikkan. Malas nak bongkok..hohoho..First 10 minutes, dude asyik kene marah je..sian awak eh...ye la..sape suh bg depan bile sy kat blkg, or bg blkg bile sy kat dpn..matila saye lari2 byk nnt...pastu bg kat side lain...tensen je...hohoho...

After and 30 minutes playing, ayah datang melawat, just tgk2 for 10 minutes, then dia kate boring, dia balik..hohoho..


Ape pun, today was quite fun. Suke partner dgn afiq coz i just laughed all the time. Lame dah x main dgn adik2..hihi.. Tapi tula, becoz dah lame sgt tak main...gile sakit tgn kanan aku..keras dah...angkat gayung pun trpakse letak balik... hohoho...luse tulat, elok le tgn ni...hope ade kesempatan main lg....next rabu ok yah??..jgn le marah2...hehehe...

Later!

5 comments:

fatiyahh said...

Ya, aku masih marah. Grrrr

daju said...

best nye maen..
it's been a while xmaen badminton..but i xterer pun..

Kak Linda said...

wahhh...seronotnyer dia!!..nak main etek! hehe..kim salam sayang kat adik2 n dude (bunyi kan nama dude tu mcm dlm emoticons YM tu tau)..hehe..babai!

aizuddin said...

dah terer nanti bleh tukar plak main perahu layar...hahaha:)
thanks nadot...atas doa ko!

nadot83 said...

dah penuh la plak yah....nnt aku suh dude book court awal2...

same la daju...bkn reti main pun...stakat pukul2 manje je ...hohoho

meh join k linda main..aak tolong kutip shuttle cock k...hehehe

tanak la perahu layar...dah terer nanti aku tkr main lontar peluru ke, sesuai sket dgn badan aku...hehe..ko doakan aku juge eh din... :)