My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Friday, 20 February 2009

Flat di shah alam untuk disewa... :)

UPDATE: TELAH DISEWA (2010)

uit uit kawan2!...

Walaupun tau blog aku ni bkn ade pun org bace, tp tetap nak iklankan....

kalau ade korang or kwn2 korg nak sewa flat kat shah alam seksyen 18, 3 bilik, tingkat 1 je, rm 600 trmasuk maintainence fee, masuk bln mac, bg tau le aku eh. pas kan kat kwn2 skali...hehe...

Later!

7 comments:

zex said...

600?!.. nk cepat kaya ke? huhu.. ;)

fatiyahh said...

sila la bg alamat penuh dan gambar aku advertise kat blog. ini maklumat tak cukup ni..

nadia said...

shah alam kat mane dot? ada member nak kawin next month n tgh cari umah area shah alam. nanti org tny dia.

nadot83 said...

lupe lak nak letak..kat seksyen 18 k nadia...
ok..thanks eh....nnt ape2 ghoyak ko nadot deh...hohoho..

Kak Linda said...

dotttttt..nk tgk gmbar nunang... :P

farah said...

hye.. saya ngan 4 orang lagi kawan, pelajar uitm, tengah cari rumah sewa sekarang ni.. urgent.. so kalau ada kekosongan, boleh tak kalau kiteorang nak menyewa..

farah:0192038713

OXiRa said...

cik Nadot ye...
sy berminat gak...
cmne nk contact?

email saya: uyou_heynoarm@yahoo.com
urgent!

kalo ade kekosongan lg...
sy nk masuk bln november...