My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Monday, 28 November 2011

Nadude's Coffer

 

Howdy!

Selamat Tahun Baru to all...
Happy gile dapat cuti Isnin..
Lagi 2 weeks cuti lagi sempena ulangtahun Sultan Selangor..
best best...hehe

To all readers, followers, friends and all, I would like to invite you guys to my online store (chewah), Nadude's Coffer, which currently menjual baju2 plus size (sedar diri...hoho).. korang boleh la click on the image above. ada yang jugak yg boleh dipakai oleh preggers i.e code CD01 & CB03... yang kod CB03 siap bley digunakan oleh breastfeeding mommies sbb ade zip tgh2 di bhgn dada and can fit from UK14-UK20

Banyak lagi baju yg boleh dipakai for those yang bersize UK26.. Harga sangat berpatutan (chewah lagi!)..kire lepas duit minyak & parking & pegi pos & makan la bile ambik baju2 ni..heheheh

So, do feel free to visit Nadude's Coffer k.

Later!

2 comments:

dinashuz said...

waaa congrats on the new online business kak nadot... =) nanti dina jenguk2 hehe

Nadot said...

dina tak gemuk, nak jenguk apenye.. tu utk si debab2 spt akak...hehehe...

Dina war2kan eh kpd kwn2 yg 'comel2' mcm akak...hehehe...tq laling! =)