My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Friday, 6 January 2006

marah....

aku sgt marah sekarang.... marah dekat 2 org yg x sepatutnye aku marah... yg x sepatutnye sape2 marah... tp aku marah sgt... tambah2 lg ingatan kat zaman dolu2 x hilang lagi... lagi la wat aku marah...
     Ade org kate " The things we remember the best are those better forgotten". Masalahnye aku x leh lupe bende yg zaman dolu2 tu... bende yg buatkan aku hidup x tenang sampai bile2... bende yg membuatkan aku jd seorg yg pemarah... aku nk cakap dekat org tu yg aku marah x leh... sbb aku takut... takut sgt... sbb die ajar aku jd takut...
    Aku x dendam... mmg x dendam... tp aku marah... sbb diorg buat aku jd mcm ni... tp aku jd mcm ni, diorg marah... (pening ke ayat aku ni???...aku pun pening...huhu)...
    Aku pk balik, ape yg aku buat yg membuatkan diorg marah, semue ade kene mengene dengan ape yg diorg penah buat n citer kat aku... So, ape salah aku??...
    Aku x sabar nak mulakan hidup aku dengan betul...ALONE!!...Liverpool punye motto yang menyatakan "You'll never walk alonetuh poyo ah...We'll always be alone... we cant rely on others for our happiness... sume tuh bergantung kat diri sndiri... ape yg kite perlu buat utk tak rase empty is dont stop loving...tu je buat kite kuat...tp ape pun...kite sume mmg 'alone' dlm erti kate sbnr... mati  nnt pun sorg2...huhu
    kusuik kopalo den pk hal idup. Basimpang siur raso urat kopalo. Indak tau nak buek apo... cheh!kuar bhaso minang + ngr smbilan...huhu..srius pening...rase mls nk idup pun ade...malas je...bkn rase nk mati... hehe...

    "O God the Almighty,
    I pray for courage as i begin this day
    For i understand there is work to be done
    burdens to be carried,
    feeling to be shared and joys to be celebrated;
    And when this day is done O Lord,
    may i have the courage to see Thy guiding hand
    in the friendships that have been made,
    in the hurts that have been healed,
    and in the strength that has been given"
    Amin Ya Rabbal 'Alamin...

0 comments: