My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Monday, 24 July 2006

Kawan-kawan skolah aku yg terchenta!!..haha

" Without friends, no one would choose to live, though he had all other goods" - Aristotle



_______________________________________________________________________



It has been almost 6 years since i left SMAKL (jujur sebut name skolah tuh..haha). Tp rase mcm baru sangat je...(start jiwang dah ayat...hoho).. Tp ape yg aku nk bebel sbnrnye in this post is the relationship yg ade dgn ex-schoolmate aku.



From the day we left school until today, x pernah miss kitorg buat reunion every year..(antara kitorg-kitorg la)...bukak pose, hari raye, cuti gi pulau perhentian, mandi kat kanching, cuti gi utp, netball etc... Although x sume dtg ke sume occasions, tp ade gak yg ade inisiatif to join all the activities yg dianjurkan (ayat skema kuar dah plak...huhu)...



Ape yg aku dpt kate dr sume xtvt yg aku join, all my friends change..in a good way...even yg x pernah brape rapat kat sekolah dulu ke atau yg pernah gaduh ke, bile jmpe balik, bley wat lawak same2, gelak same2, mcm x pernah sakit hati je dolu2...(tatau la dlm hati diorg simpan lg tak...yg aku tau dlm hati budak kecik gombak...die simpan...ngade2..hahaha)



Anyway, i would like to thank all my friends especially pnut yg selalu jd leader untuk mengkontek kwn2 bg menjoin xtvt (ko mmg gile kuase), kwn2 lain yg x penah miss utk join xtvt specially amal (serius amal je kot yg x penah miss utk ape2 xtvt...org lain mesti ade miss gak at least once...giler boring la ko amal...haha)...and sume la...mls nk sebut...ade yg lupe sebut kang kecik ati lak...hoho...



To all yg dtg jamuan raye aku every yr sejak dr skolah lg, tq byk...although last yr aku x wat, dtg je la...kwn2 yg konvoi raye2 same...lst yr sgt sronok (ke umah ali n zaim)...this yr buat panggil la lg...huhu...



Kesimpulannye, aku sangat syg kwn2 skolah aku...and really hope that we will always be friend although sume org dah ade hidup masing2....(Dowh..serius aku jiwang...hahaha). Yang kurang2 berminat nak join xtvt kami akibat masalah commitment terhadap bf or gf masing2, skati korg la..mls nk lyn..haha...Sekian terima kasih...





p/s : Rencana di atas ditulis akibat kebosanan tahap dewa yg dialami oleh penulis yg sedang berada di ofis akibat tiada kerja.



6 comments:

Naem said...

aduh! terasa giler tak penah join semua aktiviti korg buat...sorry beb.. hunny wedding tu mmg aku series giler nak dtg, tp ada exam lak. siot tol. lepas ni aku dah takleh cuti beb. dah masuk spital. kira keje la gak hehe. at least kita x lost contact kan hehe. kira aku mengikut gak aktiviti2 korg dari jauh huhu. tp kalau kawen jemput eh. tak bestla kalau korg kawen tak bagitau. hehe aku kawen wajib jemput korg. kalau tak, tak gempaq kawen aku. tp jgn buat mcm majlis sendiri lak mcm wedding hunny huhu. peace!

p/s: aku tau sape budak kecik gombak tu. memang boring hehe :p

Nadot said...

xpe..org2 bekerja...aku phm...huhu...(alar..org lain pun keje gak...kate nadot di dlm hati)..hahahaha...harus..aku kawin ke ko kawin ke wajib ajak bdk2 sume...serius x havoc xde korg sume..tp risau gak kalo korg lg mencapab dr pengantin...mcm ne ek..ajak ke tak....ajak ke tak...hahahahaha...muaahhhzz

IFEELTHEPASSION said...

penulisan yg bagus!!!
cuma kena skit 'feel' ketika menulisnya...barulah 'kick'..
tp,dengan persembahan penulisan ini awk ada bleh tarik ramai pembaca...
kalo sy...kira oklah...hehehehe...jgn mare ek???

Nadot said...

din poyo...hahaha

khairil said...

hahahahahaha kawan tu semuanya sama...yg beza adalah batin dia...hehehe

*buat open house jemput la JEB...

Nadot said...

jmput jeb je ke..x jmput ko?