My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Friday, 2 October 2009

Sangaaat malas

cita-cita aku untuk menulis blog at lesat once a month tidak tercapai setelah september pergi tanpe ape-ape post....

Menulis hari ini pun, hanya sekadar utk mengisi entry bulan oktober. entah bila la akan ade pos lg lepas ini....huhuhu

Belum terlambat lg rasenye for me to wish you people Selamat Hari Raya. I apologize for any wrong doing sepanjang kiter sume berkenal-kenalan, kalau ade yg terase hati dgn kate-kate aku yg kadang-kale tak mempedulikan perasaan org ini, mahapkan ye....aku tidak sengaje (alasan!)

Anyway, raya was okay. 2nd day raye was supposed to be the most fun but due to my unstoppable sneezing, I couldn't enjoy it much. haishhh... tapi yang paling seronok adalah dapat bercuti selame 10 hari.

Dan hari yang paling tidak best adalah apabile terpakse bekerja semula slps bercuti 10 hari dan until today (thursday - 4 days after the long break), I'm still not in the mood to work. I almost did nothing these 4 days.

As usual, I have tonsssss of work.seriously, this time mmg banyak. tapi, satu pun x dpt sentuh. atr kerje yg penting yg kene sentuh tp tak sentuh lgsg lagi adalah:

  1. Research Paper to be submitted before 30th of October for the conference in Sarawak in November.

  2. Reading my students 4 project proposals and 3 project papers - the sem is ending soon. harus cepat!

  3. marking all the lab reports especially biochem coz kak yan dah mintak. adoi ai...

  4. Settle the curriculum review by next week.

  5. Prepare things to go to taman negara on the 23rd.

  6. Visit Sg Dusun Wildlife Reserve where my students are suppose to conduct their final year project (mine as well if i get the grant).

  7. Buat answer scheme for BIO 566.

  8. Dan sgt byk lagi - tp x larat dah nak list...haiishhh...


Kenape sgt teruk kemalasan aku nak wat keje ni....Doakan aku rajin eh kawan2...siyes teruk gile ni.... got to go...ade tetamu... daaaa~

2 comments:

jue a said...

kak dot..

wah kak dot sangat aktif ber 'research'...
berusahalah!

n

selamat hari rayeee...

nadot83 said...

mane ade aktif jue a oooii...paper dr master akak je utk present...tu pun x siap2 lg..huhu...