My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Wednesday, 12 May 2010

2 weeks sudah x main2 air...huhuhu

"I went on a diet, swore off drinking and heavy eating, and in fourteen days I had lost exactly two weeks." ~ Joe E. Lewis

_________________________________________________________

Sedey btul dah 2 weeks x gi swimming pool uitm dah bermain2 air di tepian bersame k anum... 2 kali dah tipah tertipu pergi ke swimming pool tp tutup...huhuhu

the first week yg x gi tu, x dpt pegi rabu sbb jage exam petang..so x smpat...so pegi hari jumaat...tp kuciwe gile sbb tutup sbb ape, lupe lak....

last week isnin n rabu x dpt gi jugak sbb jg exam petg juge...so gi jumaat, alangkah sedeynye, tutup sbb xde life guard pompuan, sume student cuti sudah n yg laki gi smbhyg jumaat....so diorg kate isnin rabu je ade...

this week pule adalah period n hari ni (rabu) adelah hari ketige....make masih agak x selese utk masuk ke pool...next week je la nmpk gayenye...huhuhu

Suke gi swimming pool itu, tp yg x sukenye adelah ape yg dibuat selepas swimming...tah ngape kami mesti akan menambah semula kalori yg telah hilang + extra dengan menapau makanan yg agak murah di seksyen 2 dan juge tapau ABC fradoo... tp kami menyedapkan hati kami, at least kami dh buang kalori awal2 (ye..alasan...tp logik pe..hohoho)...

so dibawah adelah gmbr ABC Fradoo yg telah didescribed in my previous post..


[caption id="attachment_317" align="aligncenter" width="225" caption="ABC Fradoo...yg ku suke bangat..."][/caption]

Sile jg geli tgk image di bawah.... nasik campur yg bg aku agak murah la di shah alam ni compare to restoran2 dpt Azira, Hartini, Cili Merah & Soto sek 8 (tp soto ok..suke juge!)


[caption id="attachment_318" align="aligncenter" width="300" caption="Ayam bakar + terung sambal + sotong goreng kunyit + tempoyak + belacan + air asam = rm5.50..yeaahhh"][/caption]




Okay, sudah terliur dan berase lapar... cepat mizah habiskn evaluate presentation ittuuu..kami nak makaaannn...huhuhu

Later!

2 comments:

peanut said...

dot..mmg best pool s.a
aku penah kene sound kot sbb die igt budak kecik tade ibu bape teman mandi kat diving pool tuh sorg²..ahaks
weh..abebecokbee seksyen 2
yummy
heaven s.a kan?
sile carik rumah kat situ.snang nak crash

nadot83 said...

chup chup...ko cakap psl pool shah alam..or pool UiTM shah alam?...aku mandi di uitm saje la...mane ade diving pool...huhuhu...tidak kose la utk keluar dr uitm...

tanak la dok sini pnut....jauh dr umah emakku dan kesunyian ketike malam....di kl la selonot..hehehhe