My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Tuesday, 2 September 2008

Letter for awak - part 2~ huhuhu

IMPORTANT!

This is a once-in-a-blue-moon type of post from the author (tidak, bulan tidak mengambang, saye masih berpuase..hoho). This post is not intended for the reading of those who hate mushy2 stuffs or PDA (public display of affections - not that I show any affection here..hohoh). To those who hate this kind of personal post, I could only say "aku punye pasal la, ni blog aku". hohoho... Thank you. ;)

_______________________________________________________________________________________________

Dear awak,

After a year, I finally am going back. After a year not seeing you, finally saye akan jumpe awak balik.. Tapi, will things change? Even kita sangat jauh dari each other, dah 5789 kali kita bergaduh sampai saye dah penat. Kita clash (in my definition..hehe) mmg tak leh nak kire jugak. maybe la half from the jumlah yg kite gaduh..hohoho...

Will we keep fighting bila saya balik ni? awak tau kan betape tak sukenye saye everytime kite gaduh. Bukan je tak suka kat awak yang jadi punca (betul la..awk punca..bkn saye..hoho), tapi bile kite gaduh, membuatkan saye benci diri sndiri coz u know how ugly I can be kan bile kite gaduh. All the hurtful words yang keluar dari mulut saye or jari saya (ketika menaip sms..hehe), takde sape boleh tahan. even awak pun boleh marah saye balik even awk yg start yang of course la jangan harap saya nak bagi awak menang kan.. hoho..


Awak kate, awak x sabar nak jumpe saye. Awak kate, awak rindu saye sangat. Tapi, saye mmg tak percaye la dgn awak ni. Kalau awak rindu sy, nape suke nak wat saye marah smpi sy mnjadi lagi teruk dari incredible hulk or hulk hogan? Awak tau saye sgt sensitif, emo n pemarah, lagi awak nak menjolok sarang tebuan (betulkn bidalan saye ni?..hoho).. Saye mintak clash, awak x bagi, saye pun x paham. Awak paham x?... hohohoho....

Entah la, kite wait and see je la ape akan jadi dengan kite yer.. Tapi tu le, risau gak..huhu.. awak cube tau jangan bagi saye marah. nanti saye sedey, marah awak lagi. tak suke. Awak tolong eh baiki hati saye. Dah retak yang hampir pecah ni (waahh..hebatnye saye menggunakan ayat2 bahase melayu puitis...hohoho). saye takut nnt dia pecah beyond repair je...huhu...

Okay le awak ye, saye nak kemas2 sket. Banyak betul barang saye nak bawak balik ni. Adoii... Awak kerje elok2 k... jangan puase yang yuk pagi2 bukak periuk ye...hoho... take care yer. I'll call you later tonight (kalau saye bangun tido b4 awk tido la.. hihihi...)..

papai awak.. ;)

5 comments:

fatiyahh said...

nadot+marah=hulk hogan.
betul la tu.
hahahahahah.

nadot, aku lagi xsabarrr nak jumpe ko dr "awak"

=)

nadot83 said...

yah jahat!...huhu...
ko mane leh iye kan bile aku kutuk diri sndiri...hoho....
x sbr jmpe ko jugak....ko ajak le aku bukak pose umah ko, ko masak eh...hehehe...tq..tq..

dude said...

Salahku
by Sofaz

Aku bersalah padamu...
Kesal diriku meninggalkanmu
Jujur ku ingin denganmu
Aku bersalah

Adakah aku yg terlewat..
Membuat kau kembali
Kembali padaku...
Adakah ku harus menanti
Menantimu yg tak pasti
Yang tak pasti..

Ku menunggu
Menunggumu..
Ku menanti..oohh..

Aku bersalah padamu..
Kesal diriku..meninggalkanmu
Jujur ku ingin denganmu
Sungguh hatiku..

Ku berjanji..
Oh...Aku bersalah padamu..
Kesal diriku..
Meninggalkanmu
Jujur ku ingin denganmu
Sungguh hatiku..

Aku bersalah
padamu!
Kesal diriku
Meninggalkanmu
Jujur ku ingin denganmu
Aku bersalah...

oohh..

sayangku....

aimi comel said...

somil nye surat kak dot..hehe~somil gk comment 'dude' reply..kak dot,ble lak knduri akak ngan 'dude'?sibuk uruskan along's weeding je..weeding sdr ble lg..xsaba nk mkn ns mnyak kak dot..ahaks.~

rose said...

nadot..sok dah jadi bini x leh marah2..dosa besar tuh..sile contohi ciri2 solehah yang ade pada ku ini.hahahaha