My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Tuesday, 8 December 2009

November...huhu

Adoi..sangatnye malas nak update lately (lately ke mmg malas dr dulu...huhu).. Tapi sumpah...saya sungguh bz bulan 11...students exam, carry mark satu hape tak buat lagi mase tu, dengan curriculum review lagi...

and dgn my uwan passed away...huhuhu

First time ada kematian dekat rumah (uwan tinggal dengan kitorang since 1995), a bit kelam kabut, dan sedey.... Tapi dah 3-4 years juge uwan tak ingat apa2, maka dalam sedey, tetap bersyukur kerana akhirnye uwan tenang dan tak terseksa dah...(siyes sedey tgk dia mase dia hidup yang terlantar n x igt ape2 tu...huhu)....

Adoi...sedey sudey...

Ha!..Lagi satu bende yg mmg tak patut diingat adalah conference di sarawak 24th-26th nov lepas...adalah sgt merepek dan memalukan diri sndiri betul... disbbkan sangat tidak bersedia utk present (present ptg, tgh hari baru siap slides..sah2k berlatih - bz dgn results xm mase ni), make sgt la gelabah bile present sampai terjatuh2 bnde yg ade atas meje tu..sgt la malu...time tu grammar, vocab sume terabur ke mane tah...Tapi mase Q&A session, lancar la plak jawab 3-4 soklan yg ditanye...adoi ai....dah, taubat dah..x nak gi conference, nak hantar masuk jurnal je...huhuhu...

ok..disember pnye citer, nnt la update...later! :)

0 comments: