My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Wednesday, 16 March 2011

Our 1st Anniversary! =) Part 4 - Menara Taming Sari

Apologies for the late update.. banyak sangat benda kena buat n kena pikir so ended up, i did nothing... typical nadot i wud say..hehe

Anyway, just would like to finish where i stopped. The second day of my visit to Malacca.. =)

 So pagi2 after breakfast, kitorang kuar dari bilik..lambat gak ar..dalam 10 lebey macam tu... so we didnt really have plan pun...n tak berniat nak jln byk, so we decided utk naik Menara Taming Sari... This tower is nothing like KL or Alor Setar Tower ye kwn2 dimane ade restaurant la bagai... Tower ni just bertujuan utk tengok keliling Melaka dari atas.. Ketinggian dia dalam 110 meter sahaje...

Untuk naik ni, of course la you have to pay...dekat kaunter tiket, dia tulis harga adult RM20 per person. Tapi untuk warganegara Malaysia, rm10 je..so u need to show ur IC to prove that u're a citizen, and u'll get the discounted price...


Lepas naik menara, we went to dataran pahlawan nye shopping centre lak...kat sini, spt mane kalau aku gi jalan mane2, sempat la ku beli buku 2-3 buah...Times tgh wat sale..so 4-5 buah buku gak ku borong..

Then siap tgk wayang sume...takde crite best mase tu, so tgk HAQ..ala2 nyesal gak la tgk citer takde motif... sampai skrg aku masih terpk dari mana Adi putra dapat kuasa dia...huhuhu...

Disebabkan dah lame aku peram crite ni dalam kotak ingatan aku, siyes aku lupe kitorg mkn malam kat mane..tp tmpat2 biase2 je..siyes x igt..haiishh...

So gambar di atas adalah the next morning during our last breakfast at Avillion.... dalam pukul 11 mcm tu rasenye bertolak balik ke rumah..lepak for few hours then went up to genting lak for 1 night. Did nothing much because of the very foggy weather.. Tp mmg bukan naik utk main pun dgn baby dlm perut ni,,saje nak mengade2 mengimbas memori mase bercinta dulu...hehehe...

So..later! =)

0 comments: