My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Friday, 29 June 2012

Dapat BE bila tak update

Pelik je rase. Aku baru dapat BE ke tujuh untuk tahun 2012 selepas sebulan lebih tanpa BE. Pelik sebab bila aku poyo2 tengah aktif post entry dari tengah bulan Mei sampai Jun, takde yg sudi nak bg BE kat aku. Tapi bila aku mula skip lama sikit tak menulis macam yang baru ni, skip 5 hari tanpa entry, time tu la dia bagi BE kat aku. 

Konfius. Memang tak nak aku tulis byk2 kot supaye dorang tak payah bg aku banyak. hehehe


Macam bulan Februari tahun ni, langsung aku tak tulis entry, tapi dapat 2. Mac tulis 3 entry je, x dpt balik. April tanpa entry, dapat balik satu.

So, kesimpulan yang aku dapat di sini, jangan update blog, InsyaAllah dapat BE.

Eh?!? tak leh trime eh? hehehe. Jgn ikut eh advice mengong ni.. ;p

Later!

0 comments: