My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Friday, 1 June 2012

Perlu ke aku makan?

Perlu ke aku makan SEKARANG?

Jam menunjukkan pukul 11.13 malam. Super Spontan, rancangan yang aku nanti-nantikan sedang bersiaran di kaca tv. Di atas coffee table depan sofa yang aku duduki, terhidang benda alah ni yg Dude beli extra untuk aku:

BIG APPLE DONUT!!
Perlu ke aku makan sekarang lepas aku dah makan benda alah bawah ni (walaupun x habis sbb x menepati cita rasa)?

Starbucks Red Velvet Cake
Otak kata, jangan makan! Dah hampir tengah malam. Simpan je untuk esok.

Hati kata, makan! Sedap woo sambil menonton Super Spontan makan donut sambil sandar, tambah kalori, dah kenyang senang tido lepas ni.

Aku konpius. Otak bergaduh dengan hati, donut penyek di dalam perut. Boleh x mcm tu? hohoho

Ok..masih berfikir nak makan ke tak.... Later! ;

4 comments:

Anonymous said...

Perlu ke nadot berfikir? (Makan je la..). Saya sokong JOZAN...eh..johan..eh zizan..eh..saya nak camry tu lah!!

~FP~

Mohammad Majduddin said...

Sedapnya! alien tu memang alien..=)

Nadot said...

Konon cube tanak mkn mlm lambat gile... Tu terpakse berpk sgt byk kali. Hehehehe...

Ala... Dah habis super spontan.. Sedey.. Sedey... Haishhh

Nadot said...

Tu la... Sedap sgt smpi kene berpk 13 kali...
Mmg alien.. Heheh