My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Thursday, 31 May 2012

Benci Pasar Malam

As usual, on Tuesday & Friday, Putrajaya ada pasar malam. So, Selasa baru ni, kami anak beranak pergi la ke pasar malam setelah sekian lama x pergi.

Kesimpulan: 

Benci Pasar Malam!!

Sebab:

Beli gile vavi banyak mcm x makan sebulan n habiskan kebanyakannye dalam satu malam seperti 5 bulan tak nampak makanan.

Nak ambik gambar hasil shopping di pasar malam, tp sangat malu nak tangkap gambar (padahal x sempat sbb dah habis makan semua sampai kenyang baru teringat nak ambik gambar..hoho).

Ingat nak try diet sket2, tp ade pasar mlm je hancur semua plan. Esok ada lagi pasar malam. Kuatkah aku melawan godaannya?

Arghh!!.. Benci pasar malam!!!

Later! (^_^)

6 comments:

Anonymous said...

Dot...sila ikut jejak langkah i ye..sepanjang i menjadi penghuni putrajaya ni, tak pernah jejak kaki ke pasar malam ye..btw..pasar malam tu ape ek...? Hohohohoho...

~FP~

Nora Karim said...

ahaks... kesian pasar malam kena benci... kena tahan nafsu sikit kalau gi pasar malam :P

Matjoe said...

mmg godaan pasar malam ni tinggi. semua rasa nak beli. 20 ringgit tu senang2 jer abis

Nadot said...

@Anonymous

Kak FP, cer try pegi skali, mesti every week akak tak tinggal pegi.. hehehe

Nadot said...

@Nora Karim

Sebab tak mampu tahan nafsu, tu yg terpaksa benci pasar mlm..hehe

Nadot said...

@Matjoe

RM20 je matjoe? sikit sangat tuu.. hohoho