My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Tuesday, 22 May 2012

11 months!

22nd May 2012 - My baby is now 11 months old. Masa bergerak lebey laju dari kelajuan cahaya. Nawfal dah besar. Lagi 7 tahun dah boleh sunat (terfast foward plak..hehe).



Ingat nak walking down the memory lane mengungkit balik apa2 yg terjadi dari Nawfal dalam perut. But decided to save it for his 1st birthday special entry.

Anyway, just few updates on what he's capable of doing now:
Gigit daddy, neng sampai luka2 with his 6 teeth; mommy tak kena coz lemak n daging mommy pejal/padat. He did try, of course, tp jgn harap boleh dapat. haha. Naik tangga, turun tangga. Ambik barang dr mana2, bukak laci n simpan barang tu dlm laci. Berdiri tak pegang for few seconds. Gelak terbahak-bahak. Merajuk sampai sujud-sujud menangis kalau x puas hati/x dpt ape dia nak (semoge dia rajin solat & sujud syukur..hoho). Tepuk tangan. High 5. Letak telefon di telinga & bebel2 sorang. Suka ikut apa abang Adam buat dan sangat banyak lagi. tp ngantuk dah.

Hope he knows how much mommy & daddy love him from the day he was in mommy's tummy until our last breath. 

Later!

2 comments:

B|itHeGaL said...

Dude jr sgt ni... huhuh...

Nadot said...

@B|itHeGaL

NaDude Jr la...campur...hehe