My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Friday, 25 May 2012

SMS yang penuh kedengkian

Last weekend, aku dapat SMS yg penuh dengan kedengkian dan kejelesan. SMSnya berbunyi,

"Nadot, smlm aku mimpi ko.... Ko dah kurus gile, turun dlm 20kg kot, jd muke ko sebijik mcm gambar ko masa Form 1 kat air terjun tu. Hehe. Pastu ko wat aku stress..."

Aku tak sure, siapa yg patut lebey stress. Pemimpi atau aku yg dimimpikan turun berat, tp realitinye bertambah berat dgn makin hebat? hahahah.

PengSMS adalah Dr Emmy Zuleikha (Juju), kawan aku yang menyambut baby aku (dia bertugas bhgn Paed mase aku bersalin tu) dari Dr Roslan (O&G aku).

Auntie Juju & Nawfal
Bila aku jawab yang mimpi dia hanya mainan tido, dan aku tak bertambah kurus walau seinchi, dia membalas SMS lg,

"Hahaha, fuih, nasib tak jadi betul2, tak pasal-pasal ko dengar ada orang pegi buat lipo nanti. haha"

Mmg seorang kawan yang tak supportive betul. haha.

p/s: Emmy, belanja aku bila balik KL nnt! ;p

Later peeps!

6 comments:

aslam said...

erkkk... apa kata nadot pergi jogging hari-hari. nak harapkan mimpi kawan..alamatnyaa....

Nadot said...

@aslam

Hahaha.. Mmg sgt teringin jogging. Tp jogging setempat pun malas, tu susah tu.. Huhuhu..

Dah la daftar first run yg larian TM tu.. Wpun 3 km je, rase nak withdraw je. Huhuhu

aslam said...

ooo,rajin jugak register run. register la utk ntv7 nnti. byk je run lain,bole roger la nnti. sy register jugak

daddydee said...

Hahahahaa....sabau je la dpt kawan cenggitu...

Kami kekawan suma pakat dok tanding sape buncit je.. Ye la sejak jadi laki org suma pakat wat perut

Nadot said...

@aslam

tak rajiiinnn.. ni kwn2 pakse utk bg sy ade la xtvt aktif sket yg boleh menyehatkan..tu takut ni even dgr mcm sket (3 km)... huhuhu

Nadot said...

@daddydee

hahahaha...comel gak ade kwn2 leh lawan perut... so, perut daddydee nombor berape? heheheh