My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Thursday, 10 May 2012

Students yang khusyuk; student yang gembira

Khusyuk tak dorang?

My 90++ students (spatutnye la; tp cam bese ar, mesti ade yg ponteng..adoi ai)
 Dorang ni tengah buat latihan berbentuk crossword puzzle. Esoknya dorang ada test, so aku bg lecture kejap habiskan topik, then santaikan diorang dgn crossword puzzle ni. Sapa paling cepat jawab dgn jawapan yang betul, akan dpt cenderahati (hoho) dari aku.

The winner - Izzah Nadhirah (malu bile nak kene tangkap gambar..hohoho)
Cenderahati kali ni, aku bg toblerone. So yang bertuah adalah minah di atas ni, Izzah. Dia orang ketiga yg hantar jawapan. Tp orang pertama n kedua ada salah spelling sket. So wpun Izzah yg ketiga hantar, tp jawapan perfect, dia la yg dpt toblerone ni.hehehe...

Later!


0 comments: