My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Tuesday, 8 May 2012

Book: Trump:The Best Real Estate Advice I Ever Received

To us newbies, besides reading books on techniques in purchasing properties for investment which bagi aku adalah teknikal n at times boleh peningkan kepala, boleh la rehat2 kan minda baca buku di bawah yg bertajuk spt yg tertera di dlm gambar. =)


As you can read from the cover, buku ni mengumpulkan nasihat2 dari 100 orang yg pakar dlm real estate. Even dah habis bace, once in a while, best je bukak balik buku ni utk maintainkan momentum kita. Semangat je baca advice dorg yg terer2 ni. Tapi, semangat je la lebey, execution nye takde (dah duit takde..hoho). Tp at least ade la semangat nye... better le kot dr takde pape... heheh..

Later!

0 comments: