My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Thursday, 18 March 2010

The best ABC ever!... hehe

Semester ni, sangat lah lama tak tapau ABC dekat Fradoo Seksyen 2, Shah Alam. So hari ni, kak anum sound ajak gi sane. siyes excited and x sabar tunggu kelas habis at around 1.30 untuk tapau abc and lauk pauk yg banyak kat food court seksyen 7 & agak murah dari uitm punye cafe...huhu

Disebabkan nak ke sane, kami bertiga (aku, mizah n k anum) dengan berat hatinye, hanya membeli 'light breakfast' iaitu nasik lemak penyek (Nasi lemak cafe jual ada banyak size dari supplier yg lain2...so kitorg ambik yg paling kecik pnye bungkusan...light ar tu kan...hoho)...

Tapi siyes, ABC dekat Fradoo sangat la special..The taste is quite exquisite; different from the classic ABC yang biase2 tu... sebabnye, dia letak sangat la macam2 i.e buah2 - anggur & laici, chocolate cream cair ala2 strawberry choc tu dll...eskrem harus la ade...

Tapi, aku punye order adalah abc tanak cincau, tanak kacang2, tanak barli, eskrem vanila...hehe...ye..sy cerewet..tp sy x pdulik...especially bile tukang buat abc tu abg yg kecik senyum malu2 bile kene kaco....cumil..hohohoho...

okai, nak prepare utk ke kelas kul 12.30 & 4pm.... Fradoo!..tungggguuu!!!...

Later! ;)

1 comments:

kacang said...

best kan dot..
haaa...a bb cokbee kami panggil utk abc sedap itu