My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Tuesday, 16 March 2010

My Monday..

I was kinda dragging my two feet this morning to go to work after 3 days on leave (jumaat kerana membuat 'kad perakuan nikah' di JAWI depan masjid negara tuu..

Mase dah sampai dekat JAWI tu, boleh taknak kuar kereta sbb gaduh n tanak buat kad tu....tp bile dah waras sikit, keluar la jugak buat kad tu, tapi muke masih masam..menyebabkan MUKA AKU PADA KAD SANGAT BURUK...dem!...

mestila bukan salah aku, tp dude....hehehehe....(nnt sy buatkan air utk awak ye...hohoho)...

then on the same day, adalah hari aku 1st time pindah jiwa raga ke rumah sewa yang sekangkang kera dari rumah mak..haruslah bile sampai rumah tu, dengan perasaan melankolik nye menangis nak balik ke rumah mak..jenuh la dude pujuk....hohoho...padahal breakfast dinner lunch sume mmg kat umah mak lg...huhuhu...

then on saturday Afiq nak tidur kat rumah skali nak main Xbox..suke, at least tak sunyi sgt....so breakfast on Sunday, makan pizza segera & masakkan 'cheese mushroom omelette' untuk dude... 1st time masak kat umah tu..yeay!..hehe...

On this day, dapat berita sedey, husband one of my besties (takut nak disclose .. nnt bile sume org dah tau, baru bg tau...) meninggal dunia.... Doakan ye kawan2 untuk arwah semoga ditempatkan ke dalam golongan yang beriman dan baik-baik dan semoga kawan aku tough je....Amiiinnn....

So hari ni, sangat la malasnye, tapi berjaye juge mengharungi 2 kelas walaupun agak susah nak angkat punggung dari kerusi...masib baik kelas agak dekat sem ni dengan bilik baru ni...Alhamdulillah...harap kelas2 semester2 seterusnya pun dekat jugak... (tanak exercise!..huhuhu)...

sekarang jam menunjukkan pukul 4.15...nak bersiap2 utk pulang 4.20 ke, 4.30 ke, then gi gym dgn yah....huhuhuhu... (sgt malas!..huhu)...

Later! ;)

2 comments:

mau said...

nape ku rs post ni sgt comel..ha3..

nadot83 said...

tak yah rase2 mau..mmg pon...hohohoho ;)