My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Wednesday, 17 March 2010

Tergigit lagi....haishh..

Kan cita-cita aku nak control makan kan, tapi rasenye esok luse la start... semalam breakfast makan mi kari, tengah hari nasi lauk ayam goreng dgn ice blended vanilla, so ingat dinner nak makan light je la (at least ade cita-cita murni ok..)...

Tetapi, sambil2 menonton Na O Mei dan menunggu En. Dude balik kerja, nafsu makan terus tetibe mencanak naik (maybe sbb ade scene adi putra makan kat tepi pantai and elly mazlein & nabila makan kat restoran)... En. Dude balik, terus mengajak makan luar...dan we decided, makan dekat WILLIAM...

Haiisshh...harusla duit habis and makanan tak licin sebab kebesaran pinggan and portion yang melampau...tapi mmg cuba masukkan ape yg boleh dlm mulut... Memang semalam tu tak mengaplikasikan la ayat 'berhenti sebelum kenyang' (penah ke ikut ayat tu pun?..hohoho)...

so hari ni, perlu ke cuba lagi control makan?... Jangan la harap... hehe

okai, nak bace notes...later! :)

P/s: Tension!.. Lidah tergigit lagi!...addooiii...huhuhu..

;)

4 comments:

Nadia said...

ayo dot, tergigit lagi ke? hahaha jgn gigit bnyk2, nanti putus lak :P anyway, tu normal la kan? kalau tak mana best :P (bagus tak nasihat org?)

nadot83 said...

ye sgt bagus!..sgt suke nasihat itu...hohohoho....tapi tak suke tergigit..penat dah asyik tergigit..sakit wooo...huhuhu...

kak..nnt org reply msg facebook tu...tak bukak sgt dah facebook skrg...mls...bace kat emel je aritu msg akak tu...

tapi calton hill wajib pegi...dekat area city centre gak..jln kaki je lps tgk castle ... itu yg ada tiang2 besar ala2 greek tu...

ape lg eh dkt city centre...erm... dekat dgn arthur's seat kalo akak larat nak naik bukit.. tu area holyrood park yg ada tasik dlm gmbar org dgn banyak2 swan tu...

then kalo nak gi zoo tempat org wat research dulu ok gak..leh sampaikn salam nadot kat babu n fanindra...rindu...huhuhu

nnt org terpk lg, org bitau...hehe

Nadia said...

hohoho.email nadot apa ek? nanti org email panjang2 kat situ.

nadot83 said...

nadot7@yahoo.com..

email panjang2 eh...tp mungkin la nadot balas pendek je..hehehehe....