My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Thursday, 28 June 2012

Dapat saguhati? Yeay!

Sekian lama aku berblogging-blogging ayam, aku pun memberanikan diri mengjoin contest buat kali pertama, iaitu contest 'Abang Ensem di Mata Ku' di mana aku kene buat esei tentang AE yang aku kenal-kenal ayam je. 2 Hadiah utama (untuk 2 kategori) mendapat lebey kurang RM160++, 50% hasil dari jualan ebook nya selama 10 hari. 5 hadiah saguhati pulak dapat RM20 sorang.

Terbahagi kepada 2 kategori, iaitu dorang yg pernah jumpa dengan AE. Atau yg belum pernah jumpa dengan AE (yg kenal thru blog je etc). Aku termasuk dalam kategori yg DAH jumpa AE la sbb dah join seminar dia. Lagi la kurang probability nak dapat ape2..

Tapi tanpe disangke2, aku termasuk dalam 5 orang yang bertuah untuk mendapat RM20! Yeay!!..

Ehem..ehem.. (bangge mcm dpt nombor 1..hoho)

Untuk kategori yg pernah berjumpa dengan AE, dimenangi oleh Eyriqazz, antara blogger femes di Malaysia (Alexa ranking worldwide: bawah 103k; Malaysia: bawah 600) . Memang sah la tak terlawan dengan blogger picis-picisan mcm aku (Alexa ranking worldwide: 6 juta lebey; Malaysia: x layak diranking pun)  hohoho...

Semenjak dah menang saguhati RM20 ni, rajin plak aku nak mengjoin contest simple2 anjuran blogger2 lain. Antara yang sedang berlangsung sekarang, dari blog matjoe.com, Contest Santai: teka harga luch untuk 3. Senang je, korang teke je brape total harga untuk 3 orang makan. Kot dapat yang paling hampir, free2 je dapat RM10. Sapa nak bagi? heheheh.. Terjah la blog dia bantai je teke kat ruangan komen dia. :)

Later!

4 comments:

just azura! said...

haha rajinnya kak dot join contest! anyway congrates and good luck untuk contest yang seterusnya..

(kak dot tak letak pun essei yang dimenangi..nak baca jugak - busybody :P)

Nadot said...

@just azura!

heheheh..tq..tq... eh..esei mrepek yg dekat entry akak 'abang ensem di mataku tu'...contest dia adalah buat satu entry dgn tajuk tu... hehehe

ju-are gi la try masuk contest teke2 yg link dlm entry akak ni... =)

Makcik Promo said...

Seronoknya dapat freebies dan hadiah macam ni.. nak jugak!

Nadot said...

Makcik promo: saje try2 join... Alhamdulillah dpt.. bersemangat ni nak try join yg lain..hehehe