My blog has moved!

You should be automatically redirected in 6 seconds. If not, visit
http://nadot.my
and update your bookmarks.

Friday, 22 June 2012

Happy Birthday Nawfal sayang!

22 Jun 2012. Nawfal - my baby turns 1 year old today. Ok..kenapa rase sayu nak menaip ni.. (sedut hingus)..

I'm extremely happy dan bersyukur sangat-sangat Nawfal dapat mencapai umur 1 tahun. But at the same time, aku sangat sedey sbb rasa cepat sangat Nawfal membesar and in no time, he will start kindergarten, primary & secondary school, degree, master, phd, double degree, double master...eh? lecturer ke anak aku? hoho...

Nawfal at 5 months (left) and lepas mandi on his 1 year birthday (right)

Semoga Nawfal menjadi anak yang soleh, yg mukmin, yang muttaqin, yang baik, yang bijak pandai, yg mendengar kata, yg hormat orang, yg tak kedekut, yang dermawan, yg tak berkira, yg ceria, yang sihat walafiat, yang tahfiz, yg sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah swt, yg dapat bimbing adik2 (??? ;p), yg dapat doakan mommy & daddy tiap2 hari  bile kami dah takde nanti dan semualah yg positif2 mommy doakan untuk Nawfal.

Aksi Nawfal di pagi hari lahir

Semoga Nawfal tak terikut dengan perangai buruk mommy & daddy walaupun terdedah tiap2 hari..hohoho..

Mommy & daddy sayang Nawfal sangat-sangat.

(sroooott.... - teke bunyi ape? hoho) Later!!

Nawfal dengan bear yg lebeh tua dari dia (hampir 5 tahun)

p/s: Harap x kan jadi  ape2 pd entry2 dlm blog ni sampai Nawfal tua so dia tau walaupun mommy & daddy dah takde, kitorang memang sayangkan dia sgt2...

pss: apa? Nawfal nak adik? erm..nanti mommy diskas dgn daddy k... hohoho


4 comments:

Nurul Aini said...

Happy birthday nawfal.. semoga menjadi anak yang soleh.. =)

just azura! said...

happy bufdae encik naufal!!!

Siti Masturah said...

Happy birthday deae nawfal.. though aunty taww that you are not going to read this now.. but my prayers are always be with what your parents are praying for you..

For the parents..never and never and never quit pray for your child best...as insyaAllah our prayers are the most mustajab for our children..

Nadot said...

Kak Aini: mekaseh byk2..amiinnn

Ju-are: tq byk!!! ;)

Mas: Tq byk2 Mas.. InsyaAllah akan byk kan lg doa untuk Nawfal.. Ku doa yg terbaik utk ko juge beb. =)